DIALOG
i den aktuelle Camilla Berner-udstilling

Søndag den 25. marts kl. 15-16.30

Udstillingsgennemgangen indledes med, at biolog Inge Nagstrup får ordet. Hun giver en introduktion til Otteradet Ulvefod – en plante, der er helt særlig for Vejen Kommune. Derefter tager museumsleder Teresa Nielsen og museets formidler, billedhugger Sophus Ejler Jepsen over. I dialog guider de en tur gennem udstillingen og fortæller om nogle af de mange lag i Camilla Berners værker.

ALLE er velkomne, og der er GRATIS adgang. Sin tredje serie planteindsamlinger lavede Camilla Berner i 2017 i Søby Brunkulslejr, hvor hun her har indfanget et udvalg af stedets planter med de dino-lignende udtjente maskiner i baggrunden.

Den aktuelle udstilling med Camilla Bernes store, flotte billeder af planteindsamlinger har fået masser af formidling. Fra den 1. til den 24. december kunne Jydske Vestkystens Vejen-læsere dag for dag følge med i, hvordan julekalenderdelen af udstillingen satte spot på 24 punktnedslag i hendes virke. Fra 1-24 kan man her se Mette Mærsks 24 interviewfilm med kunstneren. De er også klippet sammen og vises i sløjfe i udstillingen. Samlet er der til et par timer, men museet har heldigvis gratis adgang, så man kan tage den i mindre bidder over flere besøg! Slutteligt kom udstillingen ud til alle husstande med et specialtillæg til Ugeavisen mellem jul og nytår – en helt ny måde at formidle kunstens verden hjem i stuerne!