Quiltegruppen Knuden 2016Quiltegruppen Knuden og andre gode hjælpere, pynter juletræet, 2016.Så er det op på stigen med højeste mand, for vi skal have pynten helt til tops, 2016.Der er mange om juletræspyntningen, men der er også meget smukt pynt til et meget stort træ, 2016.Så står træet snart smukt og strålende, 2016.
 


 

JULETRÆET-2018 PÅ VEJEN KUNSTMUSEUM

Traditionen tro står der igen i år et smukt juletræ i museets skulptursal og byder gæsterne velkomne fra den. 1. december.
Juletræerne blev i år pyntet af frivillige hjælpere og ansatte på museet.

I 2015 var det Quiltegruppen Knuden fra Vejen, der havde haft travlt med at lave det smukkeste pynt til vores store juletræ. 
I 2016 var vi så heldige at have besøg af dem igen, samt andre gode frivillige hjælpere, til vores juletræspyntningen.
Denne gang skulle ikke kun det store juletræ i skulptursalen pyntes, men også et lille juletræ i Ingrid Vang Nymann's stue.

Det store Juletræ skulle naturligvis, som året før, pyntes med Quiltegruppens smukke pynt. Det lille juletræ skulle pyntes ligesom Pippi´s juletræ med små nisser, kræmmerhuse, hjerter, og internationale flagranker. Vi fik to rigtig smukke juletræer ud af det.

Et 3. juletræ
I år venter der en overraskelse i Niels Hansen Jacobsen's stuer, for udover det store juletræ i Skulptursalen og Pippi's juletræ i Ingrid Vang Nymann's stuer, vil der stå et smukt pyntet juletræ i stuerne, med juletræskurve tegnet af Arkitekt Hans H. Koch, kan købes i museetskiosk til 25 kr. pr. ark.

         
Juletræet i Skulptursalen og Pippi's juletræ, 2018. Pyntet af frivillige hjælpere og ansatte på museet.  Juletræet blev i 2017 pyntet af Quiltegruppen Knuden


Quiltegruppen Knuden 2016

     
Quiltegruppen Knuden og andre gode hjælpere, pynter juletræet, 2015.