Juletræet 2015
Quiltegruppen Knuden 2016Quiltegruppen Knuden og andre gode hjælpere, pynter juletræet, 2016.Så er det op på stigen med højeste mand, for vi skal have pynten helt til tops, 2016.Der er mange om juletræspyntningen, men der er også meget smukt pynt til et meget stort træ, 2016.Så står træet snart smukt og strålende, 2016.
 


 

JULETRÆET-2017 PÅ VEJEN KUNSTMUSEUM

I 2015 var det Quiltegruppen Knuden fra Vejen, der havde haft travlt med at lave det smukkeste pynt til vores store juletræ. 
I 2016 var vi så heldige at have besøg af dem igen til vores juletræspyntningen, samt andre gode frivillige hjælpere. Denne gang skulle ikke kun det store juletræ i skulptursalen pyntes, men også et lille juletræ i Ingrid Vang Nymans stue.

Det store Juletræ skulle naturligvis, som året før, pyntes med Quiltegruppens smukke pynt. Det lille juletræ skulle pyntes ligesom Pippi´s juletræ med små nisser, kræmmerhuse, hjerter, og internationale flagranker.

Vi fik to rigtig smukke juletræer ud af det.

Igen i år står der et smukt juletræ i museets skulptursal og byder gæsterne velkomne fra den. 1. december.Quiltegruppen Knuden 2017


Quiltegruppen Knuden 2016

     
Quiltegruppen Knuden og andre gode hjælpere, pynter juletræet, 2015.